Времеплов

БОРЧЕВ ВРЕМЕПЛОВ: Борац Нектар - Загреб 85:88 (20. коло Goodyear лиге 2002-03)

Борац Нектар је првог дана марта угостио тим Загреба, који је у највећи град Републике Српске стигао са високим амбицијама: да се кући врате са два бода. Иако утакмица није имала никаквог такмичарског значаја, на паркету "Борика" сијевале су варнице које су "потпаљивале" судије из Словеније.

 

БОРЧЕВ ВРЕМЕПЛОВ: Широки Бријег - Борац Нектар 87:83 (19. коло Goodyear лиге 2002-03)

Увијек, или готови увијек, наши играчи су имали "кобне четвртине". Готово да је и данас нејасно и необјашњиво како је Борац Нектар ужасно лоше одиграо први дио четврте четвртине у Лиштици. Претходних 30 минута Широки је добио са 60:59.

 

БОРЧЕВ ВРЕМЕПЛОВ: Цибона - Борац Нектар 101:89 (18. коло Goodyear лиге 2002-03)

Цибона ВИП није Загреб! Кошаркашима Борац Нектара посрећило се гостовање против Загреба, када су остварили, по мишљењу многих, изненађујућу, али потпуно заслужену побједу у Јадранској лиги. Нема ништа теже у спорту играти против једног, а мислити на другог ривала. Иако их је очекивао дуел са Цибоном, Бањолучани су много више размишљали о предстојећем дуелу у лиги БиХ са Босном, који је одлучивао о учеснику Јадранске лиге за наредну сезону.

   

БОРЧЕВ ВРЕМЕПЛОВ: Борац Нектар - Задар 103:75 (17. коло Goodyear лиге 2002-03)

Чувене "Јазине" изњедриле су ко зна колико кошаркашких великана, што је навијаче Задра подстакло да, ко зна када, преко читавог зида напишу познату паролу: "Бог је створио човјека, а Задар кошарку!" Шта је од овог тачно, није наше да пресуђујемо, али знамо да су се Задрани 8. фебруара 2003. године у "Борику" провели горе него "бос по трњу".

 

БОРЧЕВ ВРЕМЕПЛОВ: Олимпија - Борац Нектар 85:70 (16. коло Goodyear лиге 2002-03)

Бањолучани су се за главни град Словеније, једне од шест република некадашње Југославије, запутили без, заиста, икаквих илузија. Бивши шампион бивше државе имао је једну од главних улога у Јадранској лиги, журило му се да овјери улазак међу четири најбоља састава за завршни турнир, а прошле године, као побједник, Спортску дворану "Борик" је напустио тријумфално.

   

Page 9 of 20

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Ко је на порталу?!

We have 27 guests online