Подијели

Борац тријумфално кроз Зворник (Видео)

Фудбалери Борца савладали су данас, у претпосљедњој гостујућој утакмици у оквиру Прве лиге Републике Српске, екипу зворничке Дрине резултатом 0:3. Двоструки стријелац за Борац, који је у Зворник допутовао са 14 фудбалера, био је Петар Кунић, а мрежу домаће екипе успио је да затресе и члан јуниорског састава Великана из Платонове Радован Перишић.

Играо се 6. минут меча када је голмана Дрине Николу Анђелковића нападач Борца Петар Кунић матирао први пут на утакмици. До краја првог дијела игре Кунић се још једном нашао у прилици да поентира, али је Анђелковић из новог дуела изашао као побједник, док једину шансу за постизање гола у првих 45 минута Дрина није искористила у 40. минуту, када је након ударца Стефана Стојанова лошта отишла поред Авдукићевог гола.

У другом дијелу изабраници Милета Лазаревића неколико пута су опасно запријетили голу на којем је данас стајао Авдукић; поред гола је једном шутирао бивши члан Борца Дејан Рашевић, док је Ђорђе Ћосић послије контранапада свог тима погодио пречку.

Све дилеме око коначног исхода могао је да отклони Владан Даниловић, који се послије соло-продора нашао очи у очи са Анђелковићем, али чувар мреже Зворничана одлично интервенише. Ипак, оно што није пошло за руком Даниловићу, јесте у финишу утакмице Петру Кунићу, који је у 87. минуту једанаестерац претворио у гол, а коначан резултат, три минута касније, поставио је Радован Перишић, постигавши свој први гол у Првој лиги Републике Српске.

До краја такмичења у прволигашком рангу остале су да се одигирају још двије утакмице. Борац ће прво на опроштају од бањалучке публике угостити састав Текстилца, док ће 10. јуна снаге одмјерити са Рудар Приједором.

ДРИНА – БОРАЦ 0:3 (0:1)

стријелци: 0:1 Кунић (6.), 0:2 Кунић (87.), 0:3 Перишић (90.), стадион: Градски у Зворнику, гледалаца: 250 , судија: Милош Гиговић (Градишка), жути картони: Мазић, Кикић (Дрина), Кукић, Радоја (Борац).

ДРИНА: Анђелковић, Крстић, Рашевић, Кикић, Васић (од 78. минута Радовић), Стојанов (од 61. минута Стојановић), Јокић, Драгутиновић (од 61. минута Ивановић), Ћосић, Ћулум, Мазић. Тренер: Миле Лазаревић.

БОРАЦ: Авдукић, И. Даниловић, Ојданић, Кунић (од 88. минута Јагодић), Радуловић, Ђорђевић, Кукић (од 63. минута Перишић), Гузина, Делић (од 46. минута Радоја), В. Даниловић, Буразор. Тренер: Марко Тешић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт, видео: РТРС)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 69 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20265100 .