Подијели

Борац декласирао Вогошћу за наставак наде у освајање титуле (Фото)

Рукометаши Борца одиграли су вечерас, слободно се може рећи, најбољу утакмицу у досадашњем току сезоне. Клуб из Господске улице је у дворани Борик угостио састав Вогошће, који је у прва два кола Лиге за шампиона уписао исто толико побједа, али је вечерас заустављен од стране црвено-плавих момака, који су госте декласирали резултатом 36:21 и доказали да су и даље "у животу" када је у питању борба за шампионску титулу!

Одлично су рукометаши у црвено-плавим дресовима одиграли против Вогошћана, а првенствено се констатација односи на интервал од 18. до 49. минута, током којег је наш тим постигао чак 22 гола, а примио само 5, па је, од резултата 7:7, стечено огромних 29:12!?

До краја сусрета концентрација у фази одбране благо је попустила, али без значајнијег одраза на коначан исход, па је, након 60 минута, на семафору био исписан плус од 15 голова.

Успјех рукометаша Борца још је већи ако се зна да су од 18. минута играли без Срђана Мијатовића, који је добио ударац у главу приликом једне акције те је без свијести остао да лежи на паркету, али се, након пар минута, послије указане помоћи, придигао. Такође, у другом полувремену Борац на располагању није имао ни капитена Ђорђа Ћелића, којем је у посљедњем минуту првог полувремена показан црвени картон због трећег искључења.

Када је у питању листа стријелаца, најефикаснији појединац у Борчевом табору био је Данијел Вукићевић са 7 голова, док су Мирко Мајић и Горан Даничић постигли по 5. У саставу Вогошће Међић и Бечић су постигли по пет голова.

У четвртој утакмици Лиге за шампиона, Борац ће у суботу од 20 часова, у дворани студентског кампуса у Бањалуци, дочекати екипу Извиђача, која је вечерас пред домаћом публиком савладала тим Коњуха резултатом 31:23.

БОРАЦ: Беширевић (1 одбрана), Мемић 3, Ђурђевић 4, Херцеговац 4, Даничић 5, Мијатовић 1, Бубић, Косановић (2 одбране), Ефендић (10 одбрана), Њежић 2, Мајић 5, Лончар 1, Ћелић, Ћеранић 1, Унчанин 3, Вукићевић 7. Тренер: - .

ВОГОШЋА: Геко 1, Кедрић 1, Кресо 1, Бечић 5, Корјенић, Међић 5, Хасељић (3 одбране), Пекић, Шабановић (4 одбране, 1 седмерац), Дивковић 4, Ђапо, Станковић 2, Смајилбеговић 1, Јелачић 1, Дедајић, Хрбат. Тренер: Горан Томић.

 

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 26 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20295247 .