Подијели

Јагодић: Пресудио Делићев индивидуални квалитет (Видео)

Фудбалери Борца су под тренерском командом Владе Јагодића у Првој лиги Републике Српске у четири утакмице забиљежили три побједе, а посљедњој су се радовали јуче у Приједору, гдје су резултатом 2:3, уз три гола Ивана Делића, савладали домаћи Рудар и од Приједорчана преузели прво мјесто на првенственој табели.

- Ја ћу, прије свега, честитати младој екипи Рудара на доброј утакмици и захвалити се на коректној игри. Мислим да је терен учинио своје и да ниједна екипа није пружила игру каква се очекивала. Мишљења сам је да публика у Приједору заслужила много више, али ако ништа друго, утакмица је бар резултатски била неизвјесна – навео је шеф стручног штаба Владо Јагодић у изјави за наш портал након утакмице, осрвнувши се потом на партију својих изабраника.

- Уопште нисам задовољан игром у првом полувремену, након које смо губили резултатом 2:1. Направили смо двије катастрофалне грешке, сами себи смо постигли гол, и онда је тешко вратити се у утакмицу против овако моторички расположене, младе и спремне екипе као што је Рудар. Међутим, успјели смо други гол да постигнемо на вријеме, што сам и тражио од играча, те мислим да је на крају индивидуални квалитет Ивана Делића пресудио у нашу корист. Нећу рећи да нисмо заслужили побједу, свакако да јесмо јер су момци учинили све у другом полувремену да надокнаде заостатак из првог, али и да је утакмица завршена неријешеним резултатом, било би такође заслужено јер нам је Рудар пружио веома јак отпор и искористио наше слабости у одбрани. Ми смо у првих шест утакмица примили само два гола, данас смо два пута вадили лопту из своје мреже у првом полувремену и то је недопустиво, али, опет кажем, успјели смо индивидуалним квалитетом Ивана Делића да стигнемо до побједе. То је, у овом моменту, и најважније: побиједили смо, преузели смо прво мјесто на табели коју сам желио да запосједнемо што прије.

У сриједу, 21. септембра, Борац ће у оквиру шеснаестине финала Купа БиХ гостовати актуелном шампиону БиХ Зрињском, а само три дана касније, на Градском стадиону у Бањалуци, слиједи окршај са имењаком из Шамца у оквиру осмог кола Прве лиге Републике Српске. Стратег црвено-плавих није био сагласан са коментаром да су Шамчани, у овом тренутку, бар на папиру лакши ривал од Приједорчана.

- Упамтите шта сам рекао, у Првој лиги Републике Српске нема лаких противника. Сигурно је да ме Борац из Шамца неће заварати својим лошим резултатима у овом тренутку јер свака екипа у Првој лиги Републике Српске посједује одређени квалитет, док ми себе тек тражимо. Дуел са шамачким Борцем ће показати да ли смо ми у овом тренутку озбиљна екипа и да ли можемо да овјеримо све што смо урадили у досадашња четири кола, те да се новим тријумфом учврстимо на првом мјесту. Нама тек наилази серија тешких мечева јер ћемо гостовати три пута у четири утакмице (Звијезда 09, Славија и Козара, оп.а.), што ће бити веома захтјевно – закључио је Јагодић.

(борац-спорт, фото/видео: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 53 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20265476 .