Подијели

РК Борац: Велико интересовање за годишње и VIP улазнице

Годишње и VIP карте за сезону 2015/2016, које су од данас у продаји, изазвале су велико интересовање рукометне јавности Бањалуке, али и цијеле Републике Српске. Подсјећамо, цијена годишње карте је 80 КМ, а VIP 500 КМ. Власницима ових карата биће омогућен улаз на све утакмице које РК Борац буде играо ове сезоне у Бањалуци (европска такмичења, SEHA лига, Премијер лига и Куп БиХ, као и на пријатељске утакмице), док ће власници VIP карте имати привилегију да, као чланови "Клуба пријатеља РК Борац", сједе у одвојеном дијелу трибина, али и да уживају у погодностима које су за вријеме утакмица предвиђене у VIP салону СЦ "Борик".

С обзиром да у РК Борац константно стижу упити о начину куповине ових карата, желимо упознати јавност да се куповина ВИП карте може извршити на сљедећи начин:

ФИЗИЧКО ЛИЦЕ - по захтјеву, РК Борац шаље уплатницу, на основу које заинтересовано лице врши уплату на жиро рачун Клуба. Након уплате, представник Клуба у року од три дана доставиће VIP карту са именом и презименом купца на његову адресу. Уз карту, купци ће добити и списак погодности на која имају право као чланови "Клуба пријатеља РК Борац".

ПРАВНО ЛИЦЕ – уз захтјев за куповину карте, потребно је доставити податке фирме (ЈИБ или ПИБ), послије чега РК Борац издаје предрачун, на основу којег је потребно извршити уплату. Остала процедура је иста као и код физичког лица. Уплате је могуће извршити и у просторијама Клуба, улица Веселина Маслеше 15-17, Бањалука.

Када су у питању годишње карте, оне се могу набавити у просторијама клуб и Спортској дворани Борик, или путем наруџбе на e-mail (на исти начин као и куповање VIP карата).

Такође, све додатне информације у вези са куповином годишњих и VIP карата за наредну сезону сви заинтересовани могу добити и на нашој интернет и Facebook страници, као и на броју телефона 051/212-620, e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Напомињемо да је ово само дио кампање "Буди и ти БОРАЦ", а све са циљем јачања имиџа РК Борац, као и враћања нашег клуба на мјесто које му припада. Међу новитетима које је РК Борац припремио у оквиру ове кампање, између осталог, биће и пуштање у рад android и iphone апликације, web fan shop-а, израде навијачке мајице, календара, наградних игара за наше навијаче, посјете школама, вртићима, итд. О томе, као и о свим другим садржајима, наши навијачи и цјелокупна рукомента јавност биће благовремено обавјештена у наредним данима.

Нови спонзори

Рукометни клуб Борац у сусрет новој сезони улази јачи за још два нова пословна партнера. Наиме, једногодишње спонзорске уговоре са Клубом потписали су реномирани бањалучки привредни субјекти Маxмара д.о.о. и Нова опрема д.о.о., који ће додатно ојачати финансијску конструкцију клуба.

Ово је још један велики корак напријед који је направила нова управа РК Борац, како би испунила све захтјеве које је за наредну сезону ставила пред себе.

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 42 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20214652 .