Подијели

РК Борац и Бањалучка пивара настављају сарадњу (Видео)

Рукометни клуб Борац у наредну такмичарску сезону улази јачи за Бањалуку пивару, са којом је договорен наставак спонзорске сарадње. Тако је једина пивара на простору Републике Српске проширила спонзорски пул клуба из Господске улице, а претходно је склопљена сарадња са Конзумом, Новом банком, Фабриком обуће Бема и Wiener осигурањем.

- Бањалучка пивара са великим задовољством наставља сарадњу са Рукометним клубом Борац јер нашу компанију и клуб повезују исти циљеви – стремљење ка успјеху и остваривању врхунских резултата марљивим и преданим радом. Ово је сарадња два бањалучка бренда, једине пиваре у РС и најтрофејнијег клуба у локалној заједници у којој живимо. Сигурни смо да нас Борац неће разочарати и да ће у годинама које слиједе бити подједнако успјешни, па чак и успјешнији. У име Бањалучке пиваре Борцу желим све најбоље у наредној такмичарској сезони – рекла је на данашњој конференцији за новинаре PR менаџер Бањалучке пиваре а.д. Милка Станивуковић.

О почетку припрема за наредну сезону и промјенама у играчком кадру говорио је тренер Игор Рађеновић.

- Припреме крећу у понедјељак, 27. јула, и у Бањалуци бисмо радили прве три седмице, након чега нас очекује турнир у Београду, а затим и традиционални турнир у Добоју. 28. и 29. августа нас очекује прво коло Газпром лиге и дуел у Бјелорусији са екипом Мешкова, а већ седам дана касније игра се и квалификациони турнир за Лигу шампиона. За клуб, град, Републику Српску и Босну и Херцеговину би много значило да Борац стигне до елите, односно освоји овај турнир и пласира се у групну фазу, а нама остаје само да предано и марљиво радимо како бисмо спремно дочекали ту смотру. Клуб су, као што је познато, напустила оба голмана, Станко Абаџић и Петар Јокановић, отишао је и Срђан Тривунџа, па Милан Ђукић, Никола Тешић и Душко Херцеговац. Са тренерске стране, највише ми је жао одлазака Тривунџе, који је мени самом својим искуством доста помагао, и Херцеговца, који је својом срчаношћу и борбеношћу доносио додатну агресивност у одбрани. Три млада играча рођена 1996. године Душан Ђурић, Деан Шешић и Стефан Ћосић ће наредних годину дана провести у редовима Приједора и играти Премијер лигу, што је за њих посебно важно јер су већ прерасли такмичење у Првој лиги РС и битне су им што јаче утакмице. И за нас је битно да играју у јачем рангу како бисмо већ за годину дана добили формиране играче. Њиховим одласком створио се простор за играче који су 1998. годиште, који ће тренирати са првим тимом, али и наступати у Првој лиги РС. Кад су доласци у питању, стигли су чувари мреже Тибор Иванишевић и Дамир Ефендић, десни бек Станко Станковић који ће знатно растеретити Бранислава Обрадовића, те лијеви бек Никола Милошевић, који ће дијелити минутажу са Даворином Вујовићем. Потребан нам је још један средњи бек који ће дијелити минутажу са Стефаном Јанковићем, и једно десно крило – рекао је Рађеновић, нагласивши да је аустријска Алпла, ривал његовим изабраницима у полуфиналу смотре у Бањалуци, благи фаворит за освајање првог мјеста.

- Фаворити су не због играчког квалитета, већ због чињенице да 4-5 година играју у истом тиму, док ми сваке године крећемо од нуле. Напустио их је само Марко Крсманчић, а довели су Роланда Шлингера, аустријског репрезентативца који има искуство играња у Бундес лиги. Међутим, турнир се одржава у нашем граду, пред нашим навијачима и ту видимо своју шансу – истакао је Рађеновић.

Директор клуба из Господске улице Владимир Бранковић најавио је на данашњем обраћању медијима одређене маркетиншке новитете.

- У плану је продаја сезонских, али и VIP улазница, које ће се продавати по посебној цијени и од чије продаје ће клуб имати додатне приходе. Сљедеће седмице ће се одржати сједница Управног одбора, на којој ће бити разматрана цијена ових улазница, након чега ће бити одржана још једна конференција за новинаре. У плану је и покретање web shop-a, путем којег би сви наши навијачи могли да купе реквизите клуба: дресове, шорцеве, торбе... а планира се и израда мобилне апликације, преко које би се корисници информисали о дешавањима у клубу, терминима утакмица, резултатима, а исто тако, добили могућност да добију бесплатне улазнице за наше мечеве. Апликација ће бити представљена почетком сезоне, односно за мјесец дана – рекао је Бранковић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт/РК Борац)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 39 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20246496 .