Подијели

Прес-конференција пред Вележ (Видео)

Утакмицама 30. кола сутра ће бити завршена Премијер лига БиХ у фудбалу за сезону 2014-15. У посљедњој првенственој рунди Борац ће гостовати у Врапчићима екипи Вележа, која се коло прије краја налази на деветом мјесту на табели са 35 бодова и ту ће, без обзира на исход сутрашњег меча, и остати с обзиром да има пет бодова мање од Челика који је на осмом мјесту, те седам бодова више у односу на десетопласирани Радник.

Врапчићи су једно од четири гостујућа терена у садашњем саставу Премијер лиге гдје Борац, од оснивања заједничког такмичења, никад није успио да тријумфује. Поред "рођених", Борац на гостовању никад није побиједио Зрињски, Звијезду и Витез.

- Коло прије краја налазимо се на петом мјесту на табели и ту желимо да останемо и након посљедњих деведесет минута. За остварење циља потребно је да останемо непоражени у Врапчићима, што ће бити изузетно тешко за остварити јер не могу да рачунам на чак 8 играча, два због повреде и шест због картона. Повријеђени су Борислав Пилиповић и Марко Јевтић, док су због жутих и црвених картона суспендовани Асмир Авдукић, Александар Субић, Небојша Рунић, Угљеша Радиновић, Тони Јовић и Јоцо Стокић. Међутим, кога нема, без њега се може и мора и учинићемо све што је у нашој моћи да се у Бањалуку вратимо бар са бодом. То не значи да ћемо у Врапчићима играти дефанзивно, штавише, идемо да се надигравамо, а утакмицу ћу почети са два класична шпиц играча – рекао је шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић на данашњој конференцији за новинаре.

Поједини медији недавно су Ивана Костића и Милоша Жеравицу доводили у везу са мостарским Зрињским, чије би боје наводно требало да бране од љета. На утакмици са Дрином, Јагодић није рачунао на наведени двојац, појаснивши то чињеницом да Костић и Жеравица немају ријешен статус за наредну сезону, али је данас најавио да ће Костић и Жеравица данас кренути са екипом пут Мостара.

Један од најискуснијих фудбалера Борца Владан Грујић вјерује да Борац може на самом крају сезоне да остане непоражен.

- Дошли смо до краја сезоне која је за Борац била и успјешна и неуспјешна због силних финансијских проблема и недобијања лиценци. Сутра нас очекује меч са екипом Вележа која, као и ми, игра без резултатског императива. Очекујем једну квалитетну утакмицу и надам се да ћемо се у Бањалуку вратити са повољним резултатом – рекао је Грујић.

Јагодићев гаф на конференцији – не зна име играча којег тренира?!

У свом данашњем обраћању представницима медија, Владо Јагодић је нагласио да је на јучерашњем тренингу првом тиму прикључен и јуниор Петровић, који игра на позицији лијевог бека и који ће сутра, по свему судећи, добити шансу да заигра против Мостараца с обзиром да за састав не конкуришу Субић и Пилиповић. Међутим, Борчев стратег убрзо је направио велики гаф: на новинарско питање да саопшти име и презиме наведеног јуниора, Јагодић није знао да одговори!? Наравно, ријеч је о Огњену Петровићу, рођеном 1997. године, стандардном члану прве поставе јуниорског погона Фудбалског клуба Борац.

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 13 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20243905 .