Подијели

Пораз рукометаша у Скопљу (Фото)

У посљедњој званичној утакмици у 2014. години рукометаши Борца су као гости поражени од актуелног освајача Регионалне лиге, Вардара, резултатом 31:26. На овом мечу играчи Игора Рађеновића имали су велику подршку својих навијача, Лешинара, који су допутовали у Скопље.

Од старта утакмице изабраници Раула Гонзалеза били су у резултатској предности, међутим, захваљујући веома доброј игри Борчевих рукометаша, нису успијевали да стигну до веће предности, па су на одмор отишли са предношћу од само два гола (14:12). Ипак, већ у уводним минутима наставка, домаћи играчи праве серију 5:1, стижу до +6 (19:13), што је, испоставило се касније, било кључно за нову побједу.

- Пружили смо веома добру партију, посебно у првом полувремену, међутим на старту другог полувремена дозволили смо домаћем тиму да стекне разлику, коју су и одржали до самог краја. Нисмо успјели да се вратимо, али и поред тога честитам својим изабраницима на сјајној партији против фаворизованог домаћина – рекао је на конференцији за новинаре након меча тренер Борца Игор Рађеновић.

- Борили смо се онолико колико смо могли против тима какав је Вардар. Македонци су знатно квалитетнији од нас, са доста дужом клупом, што је један од пресудних фактора. Захвалио бих се нашим навијачима који су пропутовали 1000 километара да би нас подржали у Скопљу и на томе им свака част – рекао је Милан Ђукић, који је мрежу Македонаца затресао четири пута.

Када су у питању остали играчи, најефикаснији играч у нашем тиму био је Срђан Тривунџа са седам голова, док је Стефан Јанковић био прецизан пет пута. У домаћем саставу истакао се бивши члан Борца Стефан Терзић са 8 голова, док су Сергеј Горбок и Данил Шишкарев постигли по 6.

ВАРДАР – БОРАЦ 31:26 (14:12)

дворана: Јане Сандански, гледалаца: 500, судије: Иван Мошорински и Александар Панџић (Србија), седмерци: Вардар 4 (2), Борац 2 (2), искључења: Вардар 2 минута, Борац 10 минута.

ВАРДАР: Стојилов 2, Брумен, Прибак 3, Терзић 8, Тоскић 3, Милић 16 одбрана, Марковић 1, Дујшебаев, Абутовић, Растворцев, Ангелов, Дибиров 2, Горбок 6, Шишкарев 6, Чипурин.

БОРАЦ m:tel: Јанковић 5, Херцеговац, Вујовић, Абаџић 13 одбрана, Микић, Њежић, Хасељић, Безбрадица 2, Обрадовић 3, Тривунџа 7, Ћелић 1, Шешић 1, Ћеранић 3, Ђукић 4.

 

(борац-спорт, фото: званична facebook страница РК Борац m:tel)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 6 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20302634 .