Подијели

Прес-конференција након Вардара (Фото/Видео)

На конференцији за новинаре након утакмице другог кола SEHA лиге између Борца и Вардара, своје утиске о мечу изнијели су тренер гостију Раул Гонзалез и голман Страхиња Милић, те стратег Борца Игор Рађеновић и први чувар мреже Станко Абаџић. Шеф струке Вардара изразио је задовољство што је његова екипа успјела да преброди тешко гостовање у Бањалуци.

- Срећан сам што смо успјели да стигнемо до три бода у овој утакмици. Плашили смо се ове утакмице јер знамо да екипа Борца игра добар и чврст рукомет. Гледали смо њихове утакмице против Мешкова и Веспрема и на основу тих дуела смо базирали припрему наше утакмице са њима. Наш голман одрадио је веома добар посао у првом дијелу меча, у другом је играче Борца стигао умор, што је на крају било довољно да стигнемо до важне побједе – рекао је Гонзалез.

Страхињу Милића Гонзалез је означио као једног од најзаслужнијих за синоћњи тријумф у дворани Борик. Српски голман зауставио је 15 покушаја Борчевих рукометаша.

- Прво бих честитао екипи Борца на коректној игри, као и на веома доброј партији. Испоштовали смо све што је тренер од нас тражио и резултат је такав какав јесте. Борцу желим много успјеха у наставку лиге, а нама остаје да се што боље спремимо за суботњи дерби са Веспремом – истакао је Милић.

Тренер Борца Игор Рађеновић истакао је да је тријумф Скопљака сасвим заслужен.

- Честитам екипи Вардара на побједи и желим им што боље резултате у лиги, али и да се пласирају на завршни турнир Лиге шампиона, који им је прошле сезоне измакао у посљедњих десетак секунди меча са Фленсбургом. Вардар је играо агресивну одбрану 6-0, морали смо много да играмо један на један, што је довело до умарања наших кључних играча Обрадовића и Тривунџе, који морају да играју и у фази одбране. Такође, разбили су нашу одбрану 5-1, касније смо прешли на 4-2, међутим остајало је доста простора на мјесту пивота што је Вардар зналачки користио. Милић је такође био на свом нивоу и не преостаје ми ништа друго него да још једном честитам гостима – поручио је Рађеновић.

Борчев голман Станко Абаџић још није стигао до праве форме, која га је красила у сезони 2012-13, када је био један од најбољих играча новосадске Војводине у освајању шампионске титуле у Србији. Синоћ је забиљежио 8 успјешних интервенција.

- Нисмо били на нивоу игре какав смо имали против Мешкова и Веспрема и зато смо уписали убједљив пораз. Играли смо двије домаће утакмице против два главна фаворита лиге и остаје нам сада да покушамо да дођемо до побједе против ривала који су у нашем рангу – истакао је Абаџић.

 

(борац-спорт, фото/видео: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 11 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20264366 .