Подијели

Прес-конференција пред Младост (Фото/Видео)

Фудбалери Борца на старту Премијер лиге за сезону 2014-15 снаге ће одмјерити са великим дужником из прошле полусезоне, Младости из Велике Обарске. На прољећној премијери, 1. марта ове године, тим Младости поготком Анела Рамића у 90. минуту стигао је до вођства, а касније и веома важне побједе у борби за опстанак. У табору Борца вјерују да је сутрашња премијера право вријеме за реванш, али "црвено-плаве" не очекује нимало лак посао.

Пред српски дерби првог кола шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић има огромних кадровских проблема. Познато је од јуче да због кашњења сертификата за регистрацију право наступа у Бијељини немају Иван Костић и Милош Жеравица, а данас се појавила информација да је због радне дозволе упитан наступ још тројице новајлија: Срђана Бечелића, Петра Илића и Тонија Јовића. Александар Субић такође не може на терен и то у прва два кола због црвеног картона у мечу 30. кола прошлог првенства против Травника, утакмицу ће због картона пропустити и Михајло Савановић, док Стефан Савић има повреду скочног зглоба.

- Сигурно не можемо да рачунамо на Костића и Жеравицу, док би данас у току дана требало да буде познато да ли ће бар Јовић, Илић и Бечелић моћи на терен. Међутим, и поред тога, мислим да имамо екипу која може да одговори свим задацима и сигуран сам да ће момци дати све од себе да забиљеже позитиван резултат сутра у Бијељини. Утакмици приступамо максимално озбиљно, прошле сезоне су нас савладали на Градском стадиону, а и већи дио прољећне полусезоне су одиграли на јако високом нивоу. Забиљежили су и веома добре резултатате током припремног периода, имају континуитет рада са тренером Јеврићем, тако да нас очекује јако тежак посао, али се надамо најбољем – рекао је шеф стручног штаба Винко Мариновић на данашњој конференцији за новинаре.

На данашњем обраћању представницима медија Мариновић је прокоментарисао и припремни период, који је, према његовим ријечима, одрађен на задовољавајућем нивоу.

- Припреме су обављене у оноликој мјери колико је то било довољно, а највећи проблем су нам представљали константни одласци и доласци. Било је играча који су стигли у трећој или четвртој седмици рада, неки су стигли и сад на крају, али тако је скоро у свим клубовима у БиХ јер тешко је очекивати да сезону почнете са тимом са самог старта припрема – рекао је Мариновић.

Први чувар мреже Асмир Авдукић вјерује како подмлађена екипа Борца може направити добар резултат на бијељинском Градском стадиону.

- Сигурно је да нас чека један изузетно тежак и јако квалитетан ривал, што су и доказали прољетос, када су нас савладали у Бањалуци, међутим даћемо све од себе у сутрашњој утакмици и даћемо све од себе да на премијери направимо један добар резултат, који ће нам "дати крила" за наредне мечеве, како бисмо у наредним колима били што бољи и што прије дошли до мјеста у врху табеле – рекао је Авдукић.

Новајлија Угљеша Радиновић, како истиче, не познајее довољно сутрашњег ривала, као ни остатак тимова из Премијер лиге, али је убијеђен да Борац има квалитетан тим, који у Бијељини може до повољног резултата.

- Искрено, не познајем довољно тимове у Премијер лиги БиХ, али знам какву екипу имамо и вјерујем да сутра можемо до позитивног резултата у Бијељини, који би нам много значио пред дерби са Сарајевом. Што се тиче преласка у Борац, ту сам већ мјесец и по дана и осјећам се као код куће. Играчи су ме јако добро прихватили, свјестан сам у какав клуб долазим и шта Борац значи на овим просторима и за сада све протиче у најбољем реду – истакао је Радиновић.

 

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 21 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20263195 .