Подијели

Татран убједљив против Борца (Фото)

Рукометаши Борац m:tel-а убједљиво су поражени на гостовању Татрану у оквиру седмог кола Газпром Јужни ток лиге. Играчи Бојана Црномарковића ниједног тренутка нису успјели да озбиљније припријете фаворизованом домаћину који је тријумфовао резултатом 41:21 и тренутно заузима прво мјесто у лиги са 15 бодова, два више од скопског Вардара.

Домаћи рукометаши повели су већ на старту меча резултатом 3:0 и већ тада је било јасно шта чека Борчев млади тим у Прешову. Већ у 23. минуту Словаци стижу до двоцифрене предности (15:5) и у преосталих 37 минута само увећали разлику до коначних +20.

- У мечу против Татрана прилику сам пружио млађим играчима, док сам искусније настојао да одморим јер нас у суботу и недјељу очекује двомеч Купа EHF са Спортом. Међутим, млади рукометаши су превише респектовали ривала и резултат је такав какав је. Татрану честитам на заслуженој побједи – рекао је тренер Борца Бојан Црномарковић на конференцији за медије након меча.

Стратег домаћих Петер Хаталчик није крио задовољство игром и резултатом против клуба из Господске улице.

- Веома нам је драго што смо тријумфовали убједљивим резултатом, али и што су све моје замисли испоштоване на паркету. Ниједан тим у овом такмичењу не смије да се потцијени, сваки посједује одређени квалитет и зато ова побједа добија на тежини. Моји играчи су током меча са Борцем били 100 посто концентрисани, међутим за наредни меч против Загреба концентрација мора да буде и 120 посто како бисмо стигли до нове побједе. Борцу желим много среће у Купу EHF – рекао је Хаталчик.

Домаће је до побједе предводио Жарко Пејовић, који је из седам шутева на гол Борца постигао исто толико голова.  Одличан је био и Владимир Гузи са голом мање (6/7), док је Радослав Антл постигао пет голова из шест покушаја. Голман Јакуб Крупа зауставио је 15 шутева Борчевих рукометаша. У Борцу по четири гола постигли су Стефан Јанковић (4/7) и Бранислав Обрадовић (4/12).

Након меча са Татраном рукометаши Борца настављају пут ка Хлоховецу, гдје ће у суботу и недјељу одиграти два меча другог кола Купа EHF са домаћом Спортом. Оба меча почињу у 18 часова.

ТАТРАН – БОРАЦ m:tel 41:21 (18:9)

дворана: у Прешову, гледалаца: 1000, судије: Марко Боричић и Дејан Марковић (Србија), седмерци: Татран 2 (2), Борац m:tel - , искључења: Татран 4 минута, Борац m:tel 8 минута.

ТАТРАН: Крупа (15 одбрана), Веркић (4 одбране), Рабек 1, Хрушчак 2, Хрстка 3, Крок, Кристопанс 4, Садовји 1, Радченко, Урбан 4, Чип 4, Гузи 6, Пејовић 7, Кржиштофик 2, Антл 5, Петро 2. Тренер: Петер Хаталчик.

БОРАЦ m:tel: Хасељић (10 одбрана), Блажевић, Јанковић 4, Херцеговац, Тешић, Црногаћа, Крстајић, Микић, Њежић 3, Вучић 3, Безбрадица 2, Рађеновић 1, Обрадовић 4, Тривунџа 3, Ћеранић 1. Тренер: Бојан Црномарковић.

 

Фотографије су преузете са званичног сајта лиге.

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 15 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20298260 .