Подијели

Борац на -24 у Загребу

Као што се и очекивало, бањалучки Борац m:tel није успио озбиљније да се супротстави браниоцу трофеја Регионалне лиге, хрватском Загребу. Загрепчани су декласирали млади Борчев тим резултатом 44:20, а чињеница да је први голман хрватског представника Филип Ивић уписао више одбрана него што су играчи Бојана Црномарковића постигли голова довољно говори о стању на терену.

Све што је Борац успио да учини у Сутинским Врелима јесте да поготком Ћеранића поведе резултатом 1:2. Остатак меча протекао је у апсолутној доминацији домаће екипе, која је већ након првих тридесет минута стекла 15 голова предности (22:7). У том дијелу игре бриљирао је десно крило домаћих Златко Хорват, који је постигао шест голова из исто толико покушаја, док у другом дијелу није ни улазио у игру. До краја сусрета изабраници Бориса Дворшека само су додали гас и на крају, са увјерљивих +24, стигли и до друге побједе у Газпром Јужни ток лиги.

Када је у питању индивидуални учинак, по шест голова у екипи Загреба постигли су Златко Хорват, Лука Шебетић и Анте Калеб, док је пет пута прецизан био Ловро Шпрем. У екипи Борца најефикаснији је био Стефан Јанковић са пет голова, али из 12 покушаја. Подбацио је најискуснији, Срђан Тривунџа, који је постигао само четири гола из 14 шутева на гол, Херцеговац је једном матирао Ивића из седам покушаја...

Попут Загреба, до друге побједе у регионалном такмичењу стигао је и још један фаворит, скопски Вардар, који је без већих проблема на домаћем терену савладао екипу Партизана (33:26). Прву побједу уписао је и бјелоруски Брест Мешков на гостовању Војводини (24:31), која је тако забиљежила и први неуспјех. Јуче је Ловћен поражен од Металурга резултатом 23:29, док ће друго коло бити закључено утакмицом између Нексеа и Татрана.

У трећем колу, које се игра сљедећег викенда, Борац m:tel ће у "Борику" дочекати састав Нексеа.

ЗАГРЕБ – БОРАЦ m:tel 44:20 (22:7)

дворана: Сутинска Врела, гледалаца: 300, судије: Петер Бруновски и Владимир Чанда (Словачка), седмерци: Загреб 3 (2), Борац m:tel 2 (1), искључења: Загреб 10 минута, Борац m:tel 4 минута.

ЗАГРЕБ: Ивић (21 одбрана), Стевановић, Марић 3, Михић 4, Степанчић, Матулић 2, Матић 1, Шпрем 5, Чорић 3, Шебетић 6, Хорват 6, Шандрк 2, Ј. Валчић 4, Т. Валчић, Мандалинић 2, Калеб 6. Тренер: Борис Дворшек.

БОРАЦ m:tel: Хасељић (5 одбрана), Мишковић (3 одбране), Дакић, Јанковић 5, Херцеговац 1, Тешић 2, Ђурић, Црногаћа 1, Крстајић, Њежић 2, Вучић 2, Безбрадица, Тривунџа 4, Шешић, Ћеранић 3. Тренер: Бојан Црномарковић.

 

Фотографије су преузете са званичног сајта лиге (seha-liga.com) и званичне Facebook презентације РК Борац m:tel.

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 23 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20297993 .