Подијели

У 2012. години славимо титулу!

Играчи, стручни штаб и челници Рукометног клуба Борац m:tel својим вјерним навијачима су дали чврсто обећање да ће у 2012. години заједно прославити титулу! У 2011. је освојен Куп БиХ и вицешампионски ловор, приказана квалитетна издања у SEHA лиги и Европи, међутим, "црвено-плави" су одлучни да у Новој години направе искорак и коначно дођу до круне. Члан Управног одбора Бањалучана Зоран Калинић убијеђен је да шампионски пехар стиже у Бањалуку.

- Сигуран сам да ћемо бити прваци и да ће се на јесен у "Борику" играти Лига шампиона. Можда још увијек немамо квалитет за озбиљнији искорак у Европи, али имамо тим који обећава и који може да преузме примат у БиХ. Нашим навијачима желим све најбоље у 2012. години и позивам их да у што већем броју дођу на трибине "храма" спорта, те тако дају допринос повратку рукомета на мјесто које му припада - поручио је Калинић.

Директор Борис Ђого одао је признање присталицама клуба јер су Борчеве утакмице биле међу најпосјећенијим у SEHA лиги, а при том је и атмосфера била врхунска.

- Навијачима честитам на томе и обећавам да ћемо у 2012. години пружати још боља издања, освојити још више бодова и добро се спремити за Премијер лигу БиХ, у којој нас може задовојити само титула. Свима нама желим да, прије свега, будемо здрави, срећни и успјешни у послу који обављамо. Публика нам је била велика подршка у 2011. и позивам је да остане уз Борац и у биткама за првака, након којих ћемо, надам се, сви заједно да славимо - истакао је Ђого, упутивши позив навијачима да 28. јануара дођу у "Борик" и помогну екипи да против Ловћена тријумфално започне Нову годину.

Спортски директор Горан Малић био је кратак и јасан.

- Нека нас све здравље послужи. Надам се да ће навијачи и даље уживати у издањима свог омиљеног клуба. Ми ћемо се потрудити да им се одужимо и у витрине донесемо шампионски пехар.

Оптимиста је и шеф стручног штаба клуба из Господске улице Драган Марковић.

- И у 2011. години смо били близу шампионског пехара, али смо без њега остали у узбудљивој завршници првенства. Ипак, овог пута смо највећи фаворити за освајање првог мјеста, сигуран сам да то можемо потврдити на паркету и надам се да ће већ сљедеће јесени Борац m:tel играти у најјачем клупском рукометном такмичењу у Европи - нагласио је Марковић.

Стамени Владимир Врањеш од старта сезоне обећава круну.

- Још давно сам рекао да можемо до титуле, и даље то тврдим. Биће нам потребно и мало спортске среће, али сам оптимиста. Навијачима желим много здравља и среће, уз поруку да нас и даље бодре - рекао је Врањеш.

Иван Карачић се нада да ће играчи заједно са навијачима на прољеће славити шампионски ловор.

- Не сумњам да ће титула бити наша. На путу до ње требаће нам и подршка са трибина. Зато се надам да ће наши вјерни навијачи на свакој утакмици напунити "Борик" у којем ћемо се на крају сезоне заједно радовати - закључио је Иван Карачић.

(rkborac.rs.ba)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 20 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20298274 .