Подијели

Лекција Татрану у Прешову

Рукометаши Борaц m:tel очитали су лекцију Татрану у Прешову, остваривши велики тријумф у утакмици 11. кола Регионалне лиге (31:35). Наш тим је контролисао игру и резултат током цијелог меча, више него заслужено нанио први домаћи пораз фаворизованим Словацима, те уписао бодове којим је задржао прикључак за "горњим домом".

- Честитам играчима на сјајној партији и вриједним бодовима против једног од фаворита лиге. Није мала ствар побиједити Татран и то на његовом паркету. Неки су можда и сумњали у нас, ми нисмо, и сада сам веома срећан што смо свима показали колико вриједимо. Овај тим има квалитет, у Прешову је од старта одиграо мушки, није допустио противнику да наметне своју игру и заслужено је тријумфовао. Вјеровали смо у свој рад и знали смо да ће се он кад тад исплатити - рекао је наш стратег Драган Марковић.

Према његовим ријечима, "црвено-плави" нису имали среће на гостовањима у Сарајеву и Цетињу, баш као ни против Нексеа у "Борику", али овог пута нису дозволили да им бодови измакну.

- Бојан Љубишић је био сјајан на голу, Станко Сабљић и Иван Карачић су искористили све шансе у нападу, док је Бранислав Обрадовић пружио можда и најбољу партију након повратка. Цијела екипа је одиграла одлично, али ово је само једна утакмица и зато не сијемо да полетимо. Већ се окрећемо новом испиту против Металопластике у Шапцу. Биће то емоционалан дуел бивших европских шампиона у којем желимо да пружимо још једно квалитетно издање - закључио је Марковић.

Успјех из Прешова наш тим ће покушати да понови 22. децембра, када ће копља укрстити са Металопластиком, у дуелу којим ће закључити 2011. годину.

ТАТРАН – БОРАЦ m:tel 31:35 (14:18)

дворана: "Mestská Hala" у Прешову, гледалаца: 1 270, судије: Роберт Гонзурек и Томислав Циндрић (Хрватска), седмерци: Татран 7 (6), Борац m:tel 1 (-), искључења: Татран 4, Борац m:tel 10 минута.

ТАТРАН: Крупа (3 одбране), Веркић (8 одбрана), Марушак 1, Копчо 2, Хрстка 5 (5), Урбан 2, Крок 1, Кристопанс 4, Дробнак, Радченко, Бирода, Кукрика 8, Чип 1, Гузи 1, Пекар, Антл 6 (1). Тренер: Ђорђе Рашић.

БОРАЦ m:tel: Љубишић (20 одбрана), Блажевић (2 одбране), Хасељић, Панић, Врањеш 3, Микић, Стојановић 4, Обрадовић 5, Тривунџа 2, Челић 1, Тешић, Шубара, Ђукић 3, Карачић 7, Мандић 1, Сабљић 9. Тренер: Драган Марковић.

(rkborac.rs.ba)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 23 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20298167 .