Подијели

Голић остаје у Борцу

Сапуница око случаја Небојше Голића коначно је добила крај, и то срећан по обје стране. Након дугих преговора званичника бањалучког премијерлигаша и искусног средњег бека постигнут је договор да се сарадња продужи до краја ове такмичарске сезоне, уз клаузулу да се евентуална сарадња послије јуна преточи у дуготрајан процес по којем би Голић и завршио каријеру у Бањалуци.

- Срећан сам што су дуготрајни преговори коначно завршени и што ћу поново играти за свој клуб, Борац. Спреман сам и мотивисан да заједно са саиграчима остварим циљ, а то је друго мјесто на крају сезоне. У црвено-плавом дресу сам до љета, а онда ћемо видјети шта и како даље. Већ одавно тренирам с екипом и неће бити никаквих проблема да се уклопим. Наравно, требаће мало стрпљења да послије лома шаке достигнем жељену форму, али вјерујем да ћу бити од користи Борцу - рекао је Небојша Голић.

Након три везана пораза, ово је свакако позитивна вијест за Бањалучане. С тим се слаже и стратег тима Абас Арсланагић.

- Остајем при свом ставу да ће Небојша Голић много значити не само екипи, него и цијелом клубу. О његовим играчким квалитетима сувишно је говорити. Он је одличан момак, рођени лидер и са њим ће нам бити много лакше у наставку сезоне. Нешо би требало да заигра већ у понедјељак у пријатељском мечу са Приједором, а биће у саставу и за дуел са Слогом.

Чланови Управног одбора бањалучког премијерлигаша нису хтјели да званично потврде ову вијест, али ни да је демантују, што потврђују и ријечи потпредсједника Бакира Ајановића.

- Разговори су вођени и ставови су приближени. Мислим да коначно можемо рећи да је Небојша Голић и дефинитивно близу Борца, односно да никада није ни био ближе томе од истека тромјесечног уговора. Морам да нагласим да Голић и када нисмо били близу договора никада себи није затворио врата клуба као неки други рукометаши и баш због тога смо инсистирали да једна величина као што је он поново обуче црвено-плави дрес - рекао је Бакир Ајановић.

Да је договор постигнут незванично је потврдио и предсједник Скупштине, Мирослав Микеш.

- Све обавезе на релацији клуб - Голић на себе је преузео Управни одбор, и они би требало званично да се огласе по том питању. Оно што ја знам јесте да се разговарало и да је коначно и то питање ријешено, на обострано задовољство, али, опет, ограђујем се од званичног става, јер нисам учествовао лично у преговорима - истакао је Мирослав Микеш.

(Фокус, Глас Српске)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 13 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20264379 .