Подијели

Реми Борца и Спачве у ''Борику'' (Фото)

Рукометаши Борца ремизирали су данас са хрватском Спачвом из Винковаца резултатом 27:27 у другој контролној утакмици у склопу припрема за прољећну полусезону, која стартује 4. фебруара. Након двомеча са Винковчанима, експедиција клуба из Господске улице ће сљедеће седмице отпутовати на мини-турнеју по Словенији, током које ће снаге одмјерити са Шкофјом Локом, Цељем и Горењем.

Изабраници Ратка Ђурковића су, након резултатске клацкалице у уводу утакмице, у неколико наврата у првом полувремену стизали до предности од два гола, уз исти резултатски плус на својој страни отишли на одмор између два полувремена (16:14), да би гости у првих 10-ак минута наставка успјели да анулирају минус и стигну до минималне предности (19:20).

У интервалу од 41. до 48. минута црвено-плави су постигли пет, а нису примили ниједан гол, те су 12 минута прије краја меча стигли до највећег плуса на мечу (24:20), док је на 100 секунди до краја утакмице предност црвено-плаве екипе износила три гола (27:24).

Међутим, то није било довољно да се забиљежи и други тријумф над другопласираном екипом хрватског шампионата: при резултату 27:26 за наш тим, кренуло се са играчем мање у напад јер је у тим тренуцима на два минута био искључен један од двојице најефикаснијих рукометаша у дресу Борца Данијел Вукићевић, па је Ђурковић одлучио да умјесто голмана Армана Беширевића на терен пошаље додатног рукометаша у напад оставивши при том празан гол. Ипак, његови пулени нису успјели да по 28. пут затресу мрежу гостију и стигну до тријумфа, изгубили су лопту у фази напада 10-ак секунди прије краја што је искористио најефикаснији члан Спачве Миле Мишић и погодио празан гол за реми.

Већ споменути Вукићевић је постигао 5 голова, колико и Елис Мемић, док су четири рукометаша постигла по 3 гола: Горан Даничић, Милош Њежић, Мирко Мајић и Марко Ћеранић. У редовима Спачве истакао се Мишић са 7 голова.

БОРАЦ m:tel: Беширевић (3 одбране, 1 седмерац), Мемић 5, Ђурђевић 2, Херцеговац, Даничић 3, Мијатовић 1, Косановић (6 одбрана), Бубић 2, Ефендић (4 одбране), Њежић 3, Мајић 3, Ћелић, Шешић, Ћеранић 3, Вукићевић 5. Тренер: Ратко Ђурковић.

СПАЧВА: Д. Стојановић (3 одбране, 1 седмерац), Јурић 3, Караула 5, Нађ 1, Томас 1, Ма. Мишић, Жегарац 3, Ми. Мишић 7, Т. Стојановић (11 одбрана, 1 седмерац), Андрош 2, Вукушић 2, Петричевић 1, Дундовић 2. Тренер: Јосип Мечић.

 


(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 49 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20214083 .