Подијели

Владимир Бранковић понудио оставку на директорску функцију

На нашу адресу стигло је саопштење Рукометног клуба Борац, у којем се наводи да је из мoралних разлога, директор клуба Владимир Бранковић, након лоших резултата, свој мандат понудио Управи клуба на располагање. Клупско саопштење Вам преносимо у цјелости.

Поводом актуелних дешавања у РК Борац m:tel, проузрокованих неочекивано лошим резултатима у SEHA Газпром лиги, која су од различитих медија различито интерпретирана, Управа клуба има обавезу да информише јавност о новонасталој ситуацији.

Наиме, након утакмице и убједљивог пораза од РК Војводина, која је одиграна минулог викенда у Бањој Луци, тренер Борца m:tel, Борис Дворшек, понудио је оставку Управном одбору клуба због лоших резултата у протеклом периоду.

С обзиром на величину и углед који РК Борац m:tel има, став Управе је да не доноси исхитрене одлуке, већ ће о оставци тренера и даљим корацима расправљати на сједници Управног одбора која ће бити одржана у наредних 10-ак дана, како би сви чланови УО били присутни. На овој сједници чланови УО расправљаће и о односу играча према игри и дресу који носе, те се не искључује могућност да са појединим рукометашима буде одмах раскинут уговор, али и искоришћени други видови санкција предвиђени Правилником о категоризацији, накнадама, наградама и казнама играча и стручног штаба. До тада, тренер, Борис Дворшек, обављаће своју функцију максимално озбиљно и одговорно, што Управа захтијева и од играча.

Осим тога, Управа клуба овим путем изражава незадовољство оствареним резултатима, а с тим у вези, директор клуба, Владимир Бранковић, из моралних разлога ставио је свој мандат на располагање члановима Управног одбора, о којој ће се, такође, расправљати на наредној сједници.

Приоритетни циљ РК Борац m:tel остаје освајање Првенства и Купа Босне и Херцеговине, као и Купа Републике Српске, према чему су усмјерене све активности. Управа клуба, још једном, жели напоменути да је у овој сезони урађено много посла на стабилизацији РК Борац m:tel, због чега су свјесно жртвовани поједини резултати, како би се за сљедећу сезону створили још бољи услови за функционисање најсупјешнијег спортског колектива у Републици Српској.

О свим наредним корацима и активностима Управног одбора, јавност ће бити благовремено информисана.

(борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 67 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20250155 .