Подијели

Прес-конференција пред Дрину (Фото/Видео)

У претпосљедњем колу јесењег дијела сезоне фудбалери Борца сутра (13:30 часова) гостују у Зворнику повратнику у Премијер лигу, екипи Дрине. Биће то други дуел два тима ове јесени – први, који је одигран 17. септембра на Градском стадиону у Бањалуци, припао је Борцу. Два тима одмјерила су снаге у шеснаестини финала Купа БиХ, а Борац је тријумфовао након бољег извођења једанаестераца.

Зворничани у својој другој премијерлигашкој сезони играју промјенљиво – на домаћем терену су на шест утакмица само једном уписали три бода, три пута су ремизирали, а два пута поражени. У гостима су забиљежили двије побједе, један неријешен резултат и четири пораза, што говори да изабранике Винка Мариновића сутра не очекује нимало лак задатак.

- Идемо у госте младој и квалитетној екипи жељној доказивања. У досадашњем току сезоне Дрина је сакупила 13 бодова, међутим мислим да су заслужили много више с обзиром на игре које су приказали. Имају тренерски континуитет од 3 године, колико је већ Драган Мићић на клупи, тако да нас очекује уигран ривал. Нама ова утакмица долази као поправни испит након пораза у Градачцу, у којем екипа није одиграла на нивоу на којем је играла већи дио сезоне, а поред тога, поразу су кумовале и одређене несрећне околности. Једноставно, сутра морамо да освојимо сва три бода како бисмо остали у трци за горњи дио табеле. Вјерујем да ће играчи одговорити постављеним задацима много боље него што је био случај против Звијезде и да ћемо вјерне навијаче обрадовати добрим резултатом – рекао је шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић на данашњој конференцији за новинаре.

Утакмицу у Зворнику пропустиће Јоцо Стокић због три жута картона, док је неизвјестан наступ Синише Дујаковића. У екипу се, након одрађене суспензије од једне утакмице, враћа Милош Жеравица, који ће зазети своју позицију задњег везног играча, коју покрива у тандему са капитеном Владаном Грујићем, који истиче да се екипа "тргла" након пораза у прошлом колу.

- Рећи ћу да је пораз у Градачцу био непланиран и мислим да смо се били "успавали" након низа од седам премијерлигашких утакмица без пораза. Дрина нам је у овом тренутку прави ривал да покажемо колико можемо. Гледали смо њихове утакмице, теже да играју од ноге до ноге, и тренер Мићић ради добар посао, међутим ми смо Борац, у сваком мечу идемо на побједу и тако ће бити и сутра – рекао је Грујић.

 

(борац-спорт, фото/видео: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 27 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20259679 .