Подијели

Рађеновић: Презадовољан сам (Фото/Видео)

На конференцији за новинаре, непосредно након меча са Веспремом, присутним представницима медија обратили су се тренер Антонио Карлос Ортега и лијеви бек Мирсад Терзић из редова мађарског шампиона, те тренер Игор Рађеновић и десно крило Милан Ђукић из Борчевог табора.

Некадашњи репрезентативац Шпаније на клупи Веспрема није био претјерано задовољан партијом својих изабраника у синоћњем мечу у дворани Борик.

- Знали смо да рукометаши Борца играју чврсто у одбрани и то су и показали. Нисмо имали много времена за припрему утакмице јер смо неколико дана прије овог меча путовали у Прешов на мегдан Татрану. Што се тиче нас, мораћемо знатно да поправимо игру како бисмо остварили своје циљеве у Регионалној, као и Лиги шампиона – рекао је Ортега, истакавши како ће SEHA лига одлично доћи њему и његовим играчима за припрему утакмица у елитном клупском такмичењу.

- Јасно је да је Регионална лига јаче такмичење од мађарског првенства, ривали су знатно квалитетнији и то је главни разлог нашег наступа у њој. Са друге стране, немамо много времена за тренирање и припрему мечева, много је далеких путовања, али вјерујем да ћемо се и са тим изборити – рекао је Ортега.

Сличну изјаву дао је и лијеви бек мађарског клуба Мирсад Терзић.

- Знали смо да ће меч бити тежак јер смо имали далек пут у Прешов, у Бањалуку смо стигли на дан утакмице а, са друге стране, мађарски рукометаши можда не знају да је Бањалука увијек тежак испит, без обзира какав је Борчев играчки кадар. Ипак, успјели смо да остваримо циљ, побједа је уписана и надам се бољој игри у наредни мечевима. Захвалио бих се свима на коректном пријему, као и играчима Борца на фер и коректној игри – рекао је Терзић.

Тренер Борца Игор Рађеновић у свом обраћању новинарима рекао је како је презадовољан оним што су његови изабраници синоћ показали.

- Сигурно је да је било јако тешко играти против врхунске екипе која има 15-16 расположивих играча у ротацији, а ми 7-8. Десио се пад у игри у периоду између 40. и 45. минута, који сам, истина, и очекивао, међутим, успјели смо да се вратимо у меч и смањимо заостатак, тако да сам презадовољан оствареним – истакао је Рађеновић, на чије ријечи се надовезао Милан Ђукић.

- Показали смо да имамо карактер кад смо, након пада у игри, успјели да се вратимо против једне од најквалитетнијих екипа у Европи. У Борцу сам био прије 2-3 године и драго ми је што сам се поново вратио у Бањалуку – рекао је Ђукић.

 

(борац-спорт, фото/видео: борац-спорт)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 33 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20247717 .