Подијели

Видео: Прес-конференција пред Челик

Након паузе од 14 дана, сутра се наставља Премијер лига и то утакмицама шестог кола, у којем Великан из Платонове гостује екипи Челика. Утакмица се игра на стадиону "Билино поље", гдје ће Борац, према ријечима шефа стручног штаба Слободана Старчевића, покушати да оствари прву гостујућу побједу у овој сезони.

- Репрезентативну паузу смо искористили за одигравање пријатељских мечева, тако да су прошле сриједе играчи који до сада нису играли или су имали мању минутажу наступили против Текстилца у Дервенти, први тим је у суботу играо са Хајдуком из Куле, док су поново фудбалери са мањим бројем минута одиграли утакмицу Купа против Лакташа. На претходна два гостовања у првенству, на "Грбавици" и у Мостару, приказали смо добру игру, међутим тада је заказала реализација, али вјерујем да ћемо у Зеници поправити тај сегмент игре и у Бањалуку се вратити са три бода – истакао је Старчевић.

Слободан Старчевић се осврнуо и на стратега Челика Владу Јагодића, чији је сарадник био у Борчевој шампионској генерацији.

- У сваком свом обраћању, формалном или неформалном, говорио сам да се Јагодићу захваљујем јер ме је увео у професионалне воде. Када се стварала шампионска екипа, Јагодић је одабрао мене као помоћног тренера и на томе му се искрено захваљујем – истиче тренер Борца.

Вуле Тривуновић, уз зеничку публику, истиче Владу Јагодића као највећу предност Челика у сутрашњој утакмици, али вјерује да "црвено-плави" сутра могу до повољног резултата на "Билином пољу".

- Јагодић је, сасвим сигурно, највећи адут Челика у сутрашњем дербију, радио је и са мном и са тренером Старчевићем, и веома добро познаје ситуацију у нашем клубу. Исто тако, и стадион "Билино поље" је реновиран, Челик ће одиграти прву утакмицу на том стадиону након 3-4 мјесеца, међутим не видим разлог да се у Бањалуку не вратимо са повољним резултатом. У сезони када смо били шампиони, успјели смо да славимо резултатом 0:1, па зашто тако не би било и сада? – категоричан је Тривуновић.

Када је у питању играчки кадар, треба истаћи да у тиму који ће се сутра супротставити Зеничанима неће бити једино Милана Ступара, који је, након повреде на мечу са Радником, прије два дана почео да тренира. Његово мјесто, према Старчевићевим ријечима, заузеће Борис Распудић.

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 49 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20260731 .