Подијели

Ђурасовић добио спор

Бивши кошаркаш Борац Нектара Бањалука Никола Ђурасовић због дуговања је тужио бањалучки клуб и добио пресуду у своју корист.

- Никола је добио пресуду због пропуштања и Борац Нектар Бањалука је обавезан да му плати 6500 евра са законском затезном каматом и трошкове поступка који износе 760 конвертибилних марака. Пресуда због пропуштања се доноси кад супротна страна не достави одговор на тужбу - рекао је Бранислав Цвијановић, Ђурасовићев адвокат.

Раније је пресуду због пропуштања добио кошаркаш Бојан Милиновић, али спремне су и нове тужбе. Разлог су такође дуговања према играчима.

- Нинослав Милошевић је недавно тужио Борац Нектар Бањалука, а тужбени захтјев гласи на 2750 евра. Ја заступам и Ранка Велимировића, Далибора Ступара и Златка Јовановића, али пресуде у њиховим случајевима још нису донесене - истакао је Цвијановић.

Никола Ђурасовић кратко је прокоментарисао ову одлуку.

- Aдвокат ми је јавио да је спор између мене и Борац Нектара Бањалука ријешен у моју корист на суду и не желим више ништа да коментаришем о том питању. У Бањалуци сам провео дивне тренутке и не желим да то сада кварим.

Листа играча којима Борац Нектар Бањалука дугује је велики. Један од њих је Игор Јосиповић.

- Не знам колика су дуговања према другим играчима, али знам да клуб Небојши Павловићу, Станиславу Костадиновићу и мени дугује око седам плата. Разговарали смо са директором Слободаном Симовићем и имамо обећања да ће нам дуговања бити измирена. Рекао је да ће се потрудити да то буде што прије, али нисмо договорили рок - рекао је Јосиповић.

Јосиповићу је 31. маја истекао уговор са Борац Нектаром Бањалука , а да ли ће и наредне сезоне носити дрес "пивара" не зна.

- Нико ме из клуба није контактирао због евентуалног продужетка сарадње. Волио бих да останем у Борац Нектару Бањалука, али видјећемо шта ће бити. Још је рано, клубови код нас тек у августу или септембру праве екипу, тако да има још времена да одлучим гдје ћу играти сљедеће сезоне - додао је Јосиповић.

Клуб без играча

Борац Нектар тренутно нема ниједног играча.

- Свим кошаркашима који су прошле сезоне носили дрес Борац Нектара су истекли уговори, тако да за сљедећу сезону тренутно немамо ниједног играча са потписаним уговором - рекао је Саша Вулета, спортски директор Борац Нектара Бањалука.


(Независне, Глас Српске)

Најава утакмица

  • Сљедећа утакмица
Banner

Извјештаји са утакмица

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Интервју

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је на порталу?!

We have 23 guests online
Ви сте посјетилац бр. 20261289 .